Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > AKCIÓS számítástechnikai könyvek

Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt

James Foxall

Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt

Kiadó: Kiskapu

Kiadás éve: 2009

Oldalszám: 528 

ISBN: 9789639637559 

Értékelés: 

8

79%
Régi ár: 6 980 Ft
Akciós ár: 1 500 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Amikor a Microsoft bevezette a .NET platformot, egy új, izgalmas programozási nyelv született. A Visual C# ma már a .NET környezetre fejlesztők első számú választott nyelve, és maga a Microsoft is Visual C# nyelven írta a .NET keretrendszer nagy részét. A Visual C# egy modern, objektumközpontú nyelv, amelyet kezdettől fogva a helyes hozzáállással terveztek és alkottak meg, és a más nyelvekben fellelhető leghasznosabb szolgáltatásokat valósították és fejlesztették tovább benne, a Visual C# 2008 pedig a C++ erejét és rugalmasságát ötvözi a Visual C# egyszerűségével.

Ezt a könyvet azoknak szántuk, akik alig vagy még soha nem programoztak, illetve azoknak, akik esetleg második nyelvként használnák a Visual C#-et. A kötetet megírásakor és megszerkesztésekor világos cél lebegett a szemünk előtt: az, hogy a lehető leggyorsabban termékeny programozót faragjunk az Olvasóból. A Visual C# nyelven írt alkalmazások fejlesztése és a nyelv oktatása terén szerzett tapasztalataimat felhasználva olyan könyvet igyekeztem írni, amely reményeim szerint eloszlatja a ködöt, és azt tanítja meg, amire szükségünk van. A szerzők gyakran esnek abba a hibába, hogy a technológiára összpontosítanak annak gyakorlati alkalmazása helyett. Én komoly erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy ebben a kötetben a gyakorlati készségekre helyezzem a hangsúlyt, amelyeknek rögtön hasznát vehetjük egy program fejlesztése során.

A könyvet öt részre osztottuk, amelyek mindegyike a Visual C# 2008 nyelvű alkalmazásfejlesztés más-más területére összpontosít. A részek általánosságban azokat a feladatokat és abban a sorrendben követik, amelyekkel és ahogyan találkozni fogunk, amikor elkezdünk saját programokat írni a Visual C# 2008 segítségével, ezért sorrendben célszerű elolvasni őket:

# I. rész: A Visual C# 2008 környezet
# II. rész: Felhasználói felület építése
# III. rész: Hozzuk működésbe a dolgokat: programozás
# IV. rész: Adatkezelés
# V. rész: A megoldások közzététele – és ami azon túl van
Letölthető anyagok
A szerző további művei
79%
Tanuljuk meg a Visual Basic 2005 használ...
James Foxall
1 500 Ft
A Visual Basic 2005 a Microsoft rendkívül népszerű Visual Basic programnyelvének legújabb kiadása, amely alapjaiban eltér a korábbi változatoktól. A Visual Basic 2005 erősebb és sokoldalúbb, mint valaha, lehetőségei pedig már felveszik a versenyt az ...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák