Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > AKCIÓS számítástechnikai könyvek

Tanuljuk meg a Visual Basic 2005 használatát 24 óra alatt

James Foxall

Tanuljuk meg a Visual Basic 2005 használatát 24 óra alatt

Kiadó: Kiskapu

Kiadás éve: 2006

Oldalszám: 528 

ISBN: 9789639637214 

Értékelés: 

10

79%
Régi ár: 6 980 Ft
Akciós ár: 1 500 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

A Visual Basic 2005 a Microsoft rendkívül népszerű Visual Basic programnyelvének legújabb kiadása, amely alapjaiban eltér a korábbi változatoktól. A Visual Basic 2005 erősebb és sokoldalúbb, mint valaha, lehetőségei pedig már felveszik a versenyt az olyan "magasabb szintű" nyelvekkel, mint a C++. Az új lehetőségek egyik folyománya viszont, hogy a nyelv használata egyre bonyolultabb. A könyv elsősorban azoknak íródott, akik kevés programozói tapasztalattal rendelkeznek, vagy egyáltalán nem programoztak még, illetve azoknak, akik a Visual Basicet második programnyelvként szeretnék használni.

A könyv öt részre oszlik, amelyek a programfejlesztés különböző oldalait vizsgálják a Visual Basic 2005-ben:
# I. rész: A Visual Basic 2005 környezet. A nyelv programozási környezetét tárgyalja.
# II. rész: Felhasználói felület felépítése. Bemutatja, hogyan készíthetünk tetszetős és jól használható felhasználói felületeket.
# III. rész: És minden mozgásba jön: programozás. A Visual Basic 2005-ben való programozás részleteibe avat be.
# IV. rész: Adatkezelés. A szövegfájlok kezelésével és az adatbázis-programozással ismertet meg, valamint bemutatja, miként férhetünk hozzá programjainkból olyan külső alkalmazásokhoz, mint a Word vagy az Excel.
# V. rész: Terjesztés és azon túl. Azt mutatja be, hogyan tehetjük programjainkat telepíthetővé a végfelhasználó gépén. Végezetül, a 24. leckében a Microsoft .NET kezdeményezését mutatjuk be, egy távlati, kevésbé technikai nézőpontból.
Letölthető anyagok
A szerző további művei
79%
Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatá...
James Foxall
1 500 Ft
Amikor a Microsoft bevezette a .NET platformot, egy új, izgalmas programozási nyelv született. A Visual C# ma már a .NET környezetre fejlesztők első számú választott nyelve, és maga a Microsoft is Visual C# nyelven írta a .NET keretrendszer nagy rész...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák