Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > AKCIÓS számítástechnikai könyvek

3ds max 7 biblia I-II.+CD

Kelly L. Murdock

3ds max 7 biblia I-II.+CD

Kiadó: Kiskapu

Kiadás éve: 2005

Oldalszám: 1542 

ISBN: 9789639637016 

50%
Régi ár: 8 000 Ft
Akciós ár: 4 000 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Kelly Murdock mérnöki és számítógépes grafikusi háttérrel rendelkezik - bebarangolta az egész 3D ipart, látványterveket készített, térhatású modelleket hozott létre játékfilmekhez, szabadúszó 3D-művészként dolgozott, és még háromdimenziós programozással is foglalkozott.

Könyve a kezdőtől a középhaladóig terjedő tudásszinttel rendelkező felhasználóknak szól, érintve néhány haladó témakört is; a kezdőket külön Gyorstalpaló segíti.

A kötet fő célja, hogy a Max átfogó leírásaként szolgáljon. Ennek a célnak az elérése érdekében a szerző gondos részletességgel taglalja a Max szinte minden szolgáltatását, beleértve az összes alapelemet, anyag- és leképezéstípust, módosítót és vezérlőt.

A 3D Studio max 7-es változatába számos, korábban bővítményként elérhető szolgáltatást beleolvasztottak (ilyen például a Character Studio) - az új szolgáltatások között vannak olyanok, amelyek teljesen újak, nem csak a Maxben, hanem az egész iparágban. A könyvben helyett kapott egy teljes rész, ami a Character Studioval foglalkozik, és néhány további fejezet, amelyek átveszik az új szolgáltatásokat.

A könyv a következőkkel ismertet meg:


a program kezelőfelülete, a nézetablakok használata, a fájlok kezelése,
az objektumok (rácsok, kamerák, fények, térgörbületek stb.) alkalmazása, a módosítók és a Modifier Stack,
modellezés (rugalmas alakzatok, sokszögek, foltok, NURB-ök, összetett objektumok, részecskerendszerek stb.),
anyagok és leképezések,
a kamerák vezérlése és a kameraeszközök használata, Multi-Pass Camera hatások, megvilágítás,
animácó: kulcskockák, az Animation módosító, a Track View nézetek, megszorítások és vezérlők,
a Character Studio,
a Dynamics eszköz és a reactor szolgáltatásai,
leképezés - légkörök, Render Elements, Render Effects, hálózati leképezés, sugárkövetés, képzeletbeli sugár, Video Post kezelőfelület,
a MAXScript és a bővítmények használata.

Minden fejezetben logikus lépéssorozatokat tartalmazó gyakorlatokat találunk, amelyek általában egy tanulmányozható és összehasonlítható ábrával végződnek. A gyakorlópéldák a könyvhöz tartozó CD-ROM-on is szerepelnek, így élesben is kipróbálhatók.A könyv legvégén négy függeléket találunk, amelyekben a Max 7 új szolgáltatásai, a telepítési és rendszerbeállítások, a Max billentyűparancsai, valamint a könyvhöz tartozó CD-ROM tartalomjegyzéke szerepelnek.
Letölthető anyagok

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák