Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Ezotéria > További könyveink – ezotéria

Társ egy életen túl is

Lyn Ragan

Társ egy életen túl is

Kis kedvencek üzenetei a túlvilágból

Kiadó: Jaffa Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 207 

ISBN: 9789634751595 

15%
3 490 Ft helyett
2 967 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Gyakran mondják, hogy a kutya az ember leghűségesebb társa, de ugyanígy egy cica vagy más háziállat is a szívünkhöz nőhet, és a család igazi, teljes jogú tagjává válhat. Feltétel nélküli szeretetük, odaadásuk sok örömet szerezhet nekünk, boldogabbá, vidámabbá teheti mindennapjainkat. Ha búcsút kell vennünk tőlük, fájdalmas veszteségként éljük meg.
Ám vigasztalhat bennünket az a tudat, hogy ugyanúgy, mint eltávozott szeretteinkkel, házi kedvenceinkkel is kapcsolatban maradhatunk, legalábbis lélekben. Elhunyt állataink ugyanis igyekeznek üzenni hátrahagyott gazdáiknak. Csakhogy a legtöbb ember nem tudja értelmezni azokat a jeleket, amelyeket kutyája, cicája küld neki. Ezeknek a jeleknek a felismerése és megfejtése valóban nyitottságot és odafigyelést igényel.

A Szellemek Nyelvét elsajátítani fáradságos munka, de megéri. Ez a kötet egyfajta kulcsot kínál a túlvilágról érkező jelekhez, melynek segítségével könnyen felismerheted és megértheted az onnan kapott üzeneteket.
Ha te is kapcsolatban szeretnél maradni szeretett állatoddal, aki elhagyta már e földi világot, és szeretnéd megtudni, mit üzen neked kedvenced Odaátról, ennek a könyvnek nagy hasznát fogod venni!

Szerző: Lyn Ragan
A szerző további művei
15%
Kopogtat a túlvilág
Lyn Ragan
2 678 Ft
Amikor elveszítünk valakit, a fájdalom mellett a hiányérzet az, amitől a legjobban szenvedünk. S míg a fájdalmat enyhítheti az idő múlása, addig az űr, amelyet a szeretett lény távozása hagy bennünk, csak egyre nagyobb lesz. Úgy érezzük, minket is el...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák