Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Társadalomtudományok > Pszichológia

Az igenek hatalma

Amy Newmark

Az igenek hatalma

101 történet változásról és pozitív gondolkodásról

Kiadó: Trivium Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 398 

ISBN: 9786155732461 

15%
3 790 Ft helyett
3 221 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

"Igent mondani valamire azt jelenti, valami újba kezdesz, találkozol egy számodra addig ismeretlen emberrel, változást viszel az életedbe, és valószínűleg mások életébe is... Az igen csak egy rövid kis szó, melynek segítségével nagy dolgokat lehet véghezvinni. Mondd ki gyakran." Eric Schmidt, a Google volt elnöke


Gyakran kérdezzük: Miért? Ez a könyv arra bátorít, hogy azt feleljük: Miért ne? Mondjunk "igen"-t az új dolgokra, hiszen ez a válasz hatalmas erőt rejt magában. Lépjünk ki a komfortzónánkból!

Az olvasók olyan történeteket írtak meg, melyek arra késztették őket, hogy szembenézzenek a félelmeikkel, új dolgokat próbáljanak ki, ezáltal az életük tartalmasabb és boldogabb lett. Arra ösztönöznek, hogy még inkább feszegessük a határainkat - legyen az akár olyan hétköznapi dolog, mint kipróbálni egy új ételt, vagy olyan hatalmas kihívás, mint siklórepülésre indulni egy magas szikláról.

Ha szerelemre vágysz, új karriert építenél fel, le akarod küzdeni a félelmedet, felpezsdítenéd az életedet, nekivágnál egyedül utazni, vagy felülnél arra a félelmetes hullámvasútra - ezeken az oldalakon rokonlelkekre találsz. Hétköznapi emberek valódi történeteiket osztották meg. nagyszerű gondolatokkal tesznek gazdagabbá. Az is lehet, hogy még mielőtt befejezed e könyv olvasását, feljegyzel tíz olyan új dolgot, amelyet ki akarsz próbálni!

Mozdulj ki komfortzónádból és lépj be te is a csodák birodalmába!

Az USA Today Az igenek hatalmát az elmúlt 25 év öt legemlékezetesebb könyvei között említette.

Szerző: Amy Newmark

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák