Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Irodalom > További könyveink - irodalom

Megtalálni Serendipityt

Alexander Brody, Nagy József

Megtalálni Serendipityt

Véletlenszerű Lényeges Felfedezés

Kiadó: Magvető

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 288 

ISBN: 9789631439014 

15%
5 499 Ft helyett
4 674 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

A Megtalálni Serendipityt két, első ránézésre nagyon különböző, mégis rokon lélek, jó barát: Alexander Brody reklámszakember, a magyar kultúra nagy támogatója és Nagy József újságíró beszélgetőkönyve. Párhuzamos életrajz, amelyben jól megfér egymás mellett Jorge Luis Borges, Jávor Pál, Audrey Hepburn, Albert Einstein, Neumann János, Andy Warhol és megannyi más híresség, akikkel Brodyt jó szerencséje Magyarországon, Amerikában és szerte a nagyvilágban összehozta - és a pestlőrinci KISZ-lakótelep, a néphadsereg, a tanítóképző és a szocializmus világa, amelyben Nagy József felnőtt és elindult pályáján. A kötetet gazdag fényképanyag illusztrálja.

Alexander Brody 1933-ban született Budapesten, 1948-tól az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, jelenleg Magyarországon és Hawaiin él, reklámszakember. A Young and Rubicam az ő nemzetközi elnöksége idején lett a világ legnagyobb hirdetési cége.

Nagy József 1968-ban született Budapesten, újságíró. Általános iskolában tanított, majd a 168 Órához került, utóbb dolgozott egyebek mellett a Népszabadságnak és a Mozgó Világnak. 2010 óta a 24.hu munkatársa.

Szerző: Alexander Brody, Nagy József
A szerző további művei
15%
Alibi hat hónapra 21. - Meztelen
2 125 Ft
Kinek mi jut eszébe a meztelenségről? Az Alibi új számából sok egyéb mellett ez is kiderül. A kiszolgáltatott teremtmény csupaszságától a nudista strandokon szerezhető benyomásokig ötvenféle benyomással találkozhat az olvasó. És akkor még nem esett s...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák