Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Ifjúsági irodalom > Kötelező irodalom

Hősök és pimaszok

Zalka Csenge Virág

Hősök és pimaszok

Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak?

Kiadó: Pont Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 152 

ISBN: 9786155500558 

15%
3 255 Ft helyett
2 767 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Érdemes-e kamaszoknak mesét mondani? És ha igen, mit és hogyan?
Zalka Csenge Virág hivatásos mesemondóként több, mint tíz éve rendszeresen mesél kamasz és kiskamasz (12-19 éves) közönségeknek, akik a kezdet kezdete óta töretlenül a kedvencei.
Szerinte a kamaszok nem csak remek közönség, akik érdeklődéssel, kreatív ötletekkel és mélységes beleéléssel képesek követni a történeteket - hanem nagyon nagy szükségük is van rájuk.
A PONT Kiadó gondozásában megjelent Mesemondók márpedig vannak (2016, 2017) kötete a nemzetközi mesemondás első magyar nyelven megjelent alapozó munkája. A könyv a mesékkel foglalkozó pedagógusok, mesemondók, és szakemberek között jelentős pozitív visszhangot kapott, megkerülhetetlen referencia-anyaggá vált. Ennek a kötetnek a gondolatmenetét, hagyományait követve az új, kamaszokról szóló, Hősök és pimaszok - Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak c. könyv is a gyakorlati információkra, olvasmányosságra, hasznos forrásokra, és természetesen a gondos meseválogatásra helyezi a hangsúlyt.
A könyv borítóját Laurent Diána rajzainak felhasználásával Sziács Viola tervezte.

Szerző: Zalka Csenge Virág
A szerző további művei
15%
Ribizli a világ végén
Zalka Csenge Virág
2 974 Ft
Ribizli a világ végén egy kalandos sorsú kislány, aki az apácazárda ablakából kikandikálva ismerkedik meg a legkisebb királyfival, és a világ végére is eljutva segíti őt a trónra. A kötet többi hőse is csupa izgalmas és gyakran rendhagyó fiú és lány,...
15%
Mesemondók márpedig vannak
Zalka Csenge Virág
3 124 Ft
A mesemondás akárcsak más előadó művészeti ágak nem csak passzió, de szakma is. A világ minden táján hivatásos mesemondók ezrei dolgoznak nap mint nap a legmeglepőbb helyeken, és a legtarkább módokon. Ez a könyv nem csak mesemondóknak szól. Szól a kö...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák