Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Gasztronómia > Általános szakácskönyvek

Terítéken - A Magyar vadgasztronómia receptkönyve

Vári Dávid

Terítéken - A Magyar vadgasztronómia receptkönyve

Kiadó: Boook Kiadó Kft

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 293 

ISBN: 9786155417467 

15%
7 990 Ft helyett
6 791 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

A bátorság a tányéron kezdődik!

Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját.

Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal.

Könyvében 90 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő állatokat is megismerhetjük, a vadász szemével.

Szerző: Vári Dávid

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák