Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Egészség és életmód > Önismeret

Azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Haemin Sunim

Azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Hogyan fogadjuk el magunkat egy tökéletességre törekvő világban

Kiadó: Édesvíz

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 282 

ISBN: 9789635299478 

15%
4 490 Ft helyett
3 816 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

"Amikor elkezdesz önmagaddal törődni, a világ is méltónak talál majd a törődésre..."

Az Azok a dolgok, amiket akkor látsz, ha lelassítasz nemzetközi bestseller e csodálatos folytatásában a zen buddhista szerzetes, Haemin Sunim megtanít arra, hogyan szeresd önmagad, az életed és annak valamennyi szereplőjét - minden tökéletlenségével együtt.

Felgyorsult világunk rengeteg nehézséget és kihívást állít elénk. Mindannyian máshogy reagálunk az élet nehézségeire. Sokan befelé fordulunk, és hátat fordítva a problémáknak a munkába temetkezünk, azt reméljük, hogy ettől mi és szeretteink is boldogabbak leszünk. Sajnos azonban ez a stratégia legtöbbször zsákutcába vezet. Gondoljunk csak bele, hogyan akarunk másokkal törődni, ha mi magunk nem vagyunk rendben? Még a repülőgépen is azt a tanácsot adják, hogy az oxigénmaszkot először magunkra tegyük fel, mielőtt a körülöttünk lévőkön segítenénk!

Haemin Sunim, akinek bölcsességével világszerte megismerkedhettek olvasói, új kötetében fontos dologra igyekszik ráirányítani figyelmünket. Csak akkor tudunk együttérző, teljes értékű és elégedett kapcsolatot ápolni a partnerünkkel, családunkkal és barátainkkal, ha elfogadjuk önmagunkat, a hozzánk tartozó hibákkal együtt.

A több mint harmincöt színes, meditatív illusztrációval kiegészített könyvben szemet és szívet gyönyörködtető módon elevenednek meg azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek. A szerző gondolatai valódi felüdülést jelenthetnek számodra, ha egy kis pihenésre vágysz a rohanó hétköznapok sodrásában.

Szerző: Haemin Sunim
A szerző további művei
15%
Azok a dolgok, amiket csak akkor látsz, ...
Haemin Sunim
3 816 Ft
"A világ az, ami folyamatosan nyüzsög vagy az elmém?" A több millió példányban elkelt bestseller erre keresi a választ, rámutatva annak fontosságára, hogy bizony érdemes kicsit lelassítani néha, mert az igazán értékes dolgok mellett nem érdemes elsu...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák