Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Gasztronómia > További könyveink - gasztronómia

Kovász iskola

Vanessa Kimbell

Kovász iskola

Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Kiadó: Csipet Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 208 

ISBN: 9786155767012 

15%
6 000 Ft helyett
5 100 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Szerző: Vanessa Kimbell

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák