Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Gasztronómia > Italok, koktélok

Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

Panyik Gáborné dr.

Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

Kiadó: Cser Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 115 

ISBN: 9789632785714 

15%
3 995 Ft helyett
3 396 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
A szerző további művei
15%
Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr ké...
Panyik Gáborné dr.
2 971 Ft
Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhaszn...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák