Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Társadalomtudományok > Napjaink, bulvár, közélet

Hungary by night - Így mulat a magyar elit

Kordos Szabolcs

Hungary by night - Így mulat a magyar elit

Kiadó: 21. Század Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 249 

ISBN: 9786155915123 

15%
3 290 Ft helyett
2 796 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

A Luxushotel, Hungary nagy sikerű szerzője ezúttal a hazai gazdagok és hatalmasok éjszakai útjait követi a budai magánpartiktól a VIP-termeken át egészen a belvárosi szállodai lakosztályokig.

Hogyan élnek valójában a magyar elit tagjai, hol szórakoznak, és mire költik a pénzüket? Milyen titkos, zártkörű klubok üzemelnek a város szívében? Mi történik a pesti éjszaka bugyraiban, ahol a pénz egyáltalán nem számít?

Kordos Szabolcs könyve egy szinte ismeretlen környezetbe, a hazai társadalom legfelső rétegeinek életébe enged betekintést. Megszólalnak maguk az aranyifjak, valamint a luxusipar napszámosai, hogy egy egészen különleges szemszögből mutassák be a XXI. század Magyarországát.
A szerző további művei
15%
Airport, Hungary
Kordos Szabolcs
2 542 Ft
Újabb különleges világba nyerhetnek betekintést azok, akik Kordos Szabolccsal tartanak ezen a kontinenseken átívelő utazáson. A hatalmas sikerű Luxushotel, Hungary szerzőjének új könyvében elárulják titkaikat a magánrepülőgépeken dolgozó magyar légiu...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák