Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Természettudományok > További könyveink - természettudományok

Terítéken a világegyetem

Neil Degrasse Tyson

Terítéken a világegyetem

Asztrofizika mindenkinek

Kiadó: Kossuth Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 205 

ISBN: 9789630992749 

15%
2 990 Ft helyett
2 542 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Az elmúlt években nem telt el úgy hét, hogy ne hallottunk volna a vezető hírek között valamilyen új kozmikus felfedezésről. Úgy tűnik, a nagyközönség őszintén érdeklődik a csillagászat iránt. Ezt bizonyítja például a tudományos tévéműsorok emelkedő nézettsége, de az is, hogy a producerek és rendezők, valamint a neves színészek közreműködésével készült tudományos-fantasztikus filmek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Bár napjainkban sok tudományterület felszálló ágban van, a legmagasabbra mégis az asztrofizika csillaga emelkedett. Hogy miért? Tyson szerint a válasz egyszerű: mindenki nézett már fel a csillagos égre azon töprengve, hogy hogyan működik a mindenség és hogy hol is van a helyünk a világegyetemben.
A világ kedvenc asztrofizikusa ezúttal érthető és tömör bevezetést kínál az asztrofizika rejtelmeibe azoknak, akik túlságosan elfoglaltak, hogy előadásokon, tankönyvekből vagy sokszor unalmas dokumentumfilmekből tájékozódjanak.
Ez a kis könyv megalapozza az olvasó asztrofizikai műveltségét, és nem titkolt célja, hogy meghozza a kedvet ahhoz, hogy elmélyüljünk a világegyetem megismerésében.
A szerző további művei
15%
Ha felfal egy fekete lyuk
Neil Degrasse Tyson
3 230 Ft
A Kozmosz: Történetek a világegyetemről című ismeretterjesztő sorozat nézői már ismerik Neil deGrasse Tyson tehetségét, mely segítségével érthetően és lelkesen képes megismertetni a világegyetem rejtélyeit a nagyközönséggel. Ebben a könyvben a szerző...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák