Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Üzlet > További könyveink – üzlet

Hit Refresh - Nyomj egy frissítést!

Satya Nadella

Hit Refresh - Nyomj egy frissítést!

Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé

Kiadó: Alexandra

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 317 

ISBN: 9789634471608 

15%
3 999 Ft helyett
3 399 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

"...Éppen ez teszi értékessé az ilyen könyveket. Satya feltérképezi a technológiai fejlődés új irányait, miközben nem fél megválaszolni a nehéz kérdéseket. Emellett betekintést kínál lenyűgöző élettörténetébe, irodalmi idézetekkel bombáz minket, sőt imádott krikettjéből vesz példákat... Ez egy elgondolkodtató könyv az izgalmas és sok kihívást tartogató jövőről."
Bill Gates
Satya Nadella férj, apa és a Microsoft vezérigazgatója - a cég negyvenéves történetében mindössze a harmadik. Nadella a huszonegyedik születésnapján vándorolt ki az indiai Haidarábádból az Egyesült Államokba, hogy diplomát szerezzen informatikából. 1992-ben lépett be a Microsofthoz. Humanistaként éppúgy, mint mérnökként és vezetőként, arra a küldetésre teszi fel az életét és az általa vezetett cég jövőjét, hogy hatalmat adjon mások kezébe, és segítse őket a még nagyobb eredmények elérésében.

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák