Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Egészség és életmód > Önismeret

Megbékélés

Thich Nhat Hanh

Megbékélés

A belső gyermek meggyógyítása

Kiadó: Ursus Libris Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 168 

ISBN: 9786155786068 

15%
2 450 Ft helyett
2 082 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

"Mindannyiunkban él egy fiatal, szenvedő gyermek. Gyermekként mind átéltünk nehéz időszakokat, sokan pedig traumát is elszenvedtünk. Ezeket a fájdalmas időket gyakran igyekszünk elfeledni, hogy megvédjük magunkat a jövőbeli szenvedésektől. Valahányszor kapcsolatba kerülünk a szenvedés élményével, úgy érezzük, nem bírjuk el, ezért a tudattalan elménk mélyére száműzzük az érzéseinket és az emlékeinket. Megeshet, hogy sok évtizede nem merünk szembenézni ezzel a gyermekkel.
Térjünk vissza önmagunkhoz, és törődjünk magunkkal. A testünknek, az érzéseinknek és az érzékelésünknek szükségük van ránk. A bennünk élő sebzett gyermeknek is szüksége van ránk. A szenvedésünk arra vár, hogy elismerjük végre. Térjünk haza önmagunkba, és adjuk meg mindezeknek, amit kérnek. Gyakoroljuk a tudatos sétát, a tudatos légzést. Végezzünk mindent éber figyelemmel, hogy valóban jelen lehessünk, hogy képesek legyünk igazán szeretni."


Részlet a bevezetésből

"Az együttérzés egyik legnagyobb tanítója és leghitelesebb képviselője megvilágítja számunkra az utat lelki sebeink meggyógyítása felé, és megmutatja, hogyan kapcsolódhatunk újra másokhoz és önmagunkhoz. Igyuk magunkba Thich Nhat Hanh bölcs szavait!"


Daniel Siegel
A szerző további művei
15%
Vegyen körül szeretet
Thich Nhat Hanh
3 060 Ft
15%
Szívem, a Nap
Thich Nhat Hanh
1 360 Ft
Hogyan tehetjük harmonikusabbá mindennapjainkat egyszerű meditációs gyakorlatok segítségével? Hogyan nyerhetünk bepillantást univerzumunk alaptörvényeibe? Nhat Nanh a hétköznapok dolgaitól elindulva vezeti olvasóit a természet csodáin át egészen a mo...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák