Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Ezotéria > Gyógyítás

Kezünkben az egészség

Kim Da Silva

Kezünkben az egészség

Mudrák: Kommunikáció az életerőnkkel

Kiadó: Bioenergetic Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 190 

ISBN: 9789632913063 

15%
1 690 Ft helyett
1 436 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket. A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással.

Az ujjegyensúly mindenkinél alkalmazható, hiszen napi néhány perc gyakorlással csodálatos eredményeket érhetünk el. Különösen ajánljuk nehezen tanuló gyermekeknek, idős embereknek, akik keveset mozognak, és betegeknek, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Alapvetően bármikor alkalmazható. Jól kihasználhatjuk az időt, amikor autóban vagy tömegközlekedési eszközön utazunk, tévét nézünk vagy olvasunk, a reggeli ébredés után vagy este, lefekvés előtt. Szokásunkká tehetjük, ha nehéz feladatba kezdünk, vagy ha stresszhelyzetben vagyunk.
A szerző további művei
15%
Kineziológia - Öngyógyítás - gyógyítás
Do-ri Rydl, Kim Da Silva
1 946 Ft
Amerikai pszichológusok szerint 60-70%-ban valamilyen kóros feszültség hatására létrejövő, a stresszel kapcsolatos panasszal fordulunk orvoshoz. A stresszállapot általában a tehetetlenség és a kudarc érzésére adott válaszreakció. Születésünktől halál...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák