Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Társadalomtudományok > Napjaink, bulvár, közélet

Hazai hősök

Varga Attila

Hazai hősök

Kiadó: Porta Historica Kiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 328 

ISBN: 9786150012872 

15%
2 990 Ft helyett
2 542 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Magyarországon bárkiből lehet bármi. Henteslegényből országosan ismert színész, rakodómunkásból gasztropszichológus, bőrművesből sztárszobrász, fényképészből kardforgató mester, és Boeing-pilótából pékségüzemeltető.
Itt élnek az Axt család tagjai, akik atistákként a perzsa sah előtt egyensúlyoztak, Vagyóczky Károly, aki papírpénzeinket tervezve az ország legismertebb grafikusa, és a milliárdokat összefocizó Dzsudzsák Balázs édesanyja, Kósa Ildikó, aki fia sikerei ellenére kerékpárral jár az iskolájába tanítani.
Ötven kitűnőség került a könyvbe. Portréjukat felvázoltam, történetüket papírra vetettem. Botond vitéz, Búvár Kund, Dobó István, Dugovics Titusz, igazságos Mátyás és II. Rákóczi Ferenc után ők az én modern világban jegyzett hazai hőseim.
A szerző további művei
15%
Édenkertben fokossal
Varga Attila
2 542 Ft
Egy magyar faluban az első patkányharapásra várnak, mert az ígéretek szerint akkor már biztosan be fog avatkozni a hatóság. Kinek jó az, hogy Úrkúton bezárt az utolsó magyar mangánbánya, mert az ukránok olcsóbban szállítanak, a Ferencvárosi pályaudva...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák