Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Ifjúsági irodalom > További könyveink - ifjúsági

Minecraft - Útmutató az Alvilághoz és a Véghez

Stephanie Milton

Minecraft - Útmutató az Alvilághoz és a Véghez

Kiadó: Bookline

Kiadás éve: 2017

Oldalszám: 79 

ISBN: 9789634370963 

15%
3 499 Ft helyett
2 974 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

A Minecraft világa csak arra vár, hogy felfedezd! Azonban minden sarokban veszély leselkedik rád, így a túlélés még a legbátrabbak számára is komoly kihívás.

Az Útmutató az Alvilághoz és a Véghez című hivatalos Minecraft-kézikönyv segít életben maradni: megtanulhatod, hogyan tájékozódj ezeken a különös helyeken, miként küzdj meg az ottani szörnyekkel, és hogyan szerezz meg ritka blokkokat és tárgyakat.

A Mojang szakértőinek tippjei nélkülözhetetlen útmutatást nyújtanak az Alvilág és a Vég túléléséhez a Minecrafttal ismerkedő, kezdő kalandorok számára.
A szerző további művei
15%
Minecraft kezdőknek
Stephanie Milton
2 974 Ft
Totál kezdőként útmutatásra lenne szükséged a Minecraft világában? Ezzel a könyvvel már bele is vetheted magad a Minecraft Bedrock verziójába! Fedezz fel mindent: szerezz blokkokat, készíts eszközöket, páncélzatot, keress élelmet vagy építs búvóhely...
15%
Minecraft - Útmutató a felfedezéshez
Stephanie Milton
2 974 Ft
A Minecraft világa csak arra vár, hogy felfedezd! Azonban minden sarokban veszély leselkedik rád, és a túlélés még a legbátrabbaknak is kemény kihívást jelent. Az Útmutató a felfedezéshez című hivatalos Minecraft-kézikönyv segít életben maradni: meg...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák