Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Művészet > Iparművészet, design, esztétika

A rajzolás technikáinak enciklopédiája

Hazel Harrison

A rajzolás technikáinak enciklopédiája

Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához

Kiadó: Gabo Könyvkiadó

Kiadás éve: 2013

Oldalszám: 160 

ISBN: 9789634060420 

15%
3 990 Ft helyett
3 392 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

A kötet több mint 50 különféle rajztechnikát mutat be, ismerteti az eszközöket, az anyagokat, illetve a nedves és száraz eljárások alkalmazását. A technikákat lépésről lépésre elmagyarázó leírásokat fényképek illusztrálják.

A rajztechnikák gyakorlati alkalmazását a kötetben közreadott világszínvonalú rajzos alkotások gyűjteménye szemlélteti, amelyek egyúttal nagyszerű inspirációs forrást is jelentenek.

Ez azonban még nem minden. A könyv azt is bemutatja, hogyan ötvözhetjük az elsajátított technikákat más eljárásokkal. A lehetőségeket a fotókon megörökített mintarajzok szemléltetik.

A kötet külön fejezetet szentel a digitális rajzolás átfogó ismertetésének, amelyből megtudhatjuk, hogyan kell létrehozni és kidolgozni rajzos alkotásokat szoftverek segítségével.
A szerző további művei
15%
Az akrilfestés technikáinak enciklopédiá
Hazel Harrison
3 392 Ft
Fedezzük fel az akrilfestékek világát, próbáljuk ki őket, és képzômuvészek inspiráló útmutatását követve gyakoroljuk az új technikákat! A művészek vezetésével lépésről lépésre ismerhetjük meg az akrilfestés technikáit, a fotók segítenek abban, hogy ...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák