Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Család és párkapcsolat > Esküvő, házasság, család

Elvált apák Magyarországon

Kaiser László

Elvált apák Magyarországon

Béke és háború - Helyzetjelentések, vallomások

Kiadó: Hungarovox

Kiadás éve: 2014

Oldalszám: 134 

ISBN: 9786155351396 

15%
1 600 Ft helyett
1 360 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Kaiser László Budapesten született 1953-ban. Költő, író, szerkesztő, végzettsége szerint tanár és dramaturg. Dolgozott könyvtárban, színházban, tevékenykedett szinkronlektorként. Versei, prózai írásai, esszéi, tanulmányai, interjúi, életinterjúi jelentek meg. Közel húsz esztendeje az általa alapított Hungarovox Kiadó és Oktatási Stúdió vezetője.

Új könyvemben az elvált apák súlyos helyzetét vizsgálom, nem vitatva a kivételeket és az elvált anyák nehéz életsorsát. Problémákról és tendenciákról szólok, erkölcsi, lélektani és jogi abszurditásokat tárok föl, csatákat és háborúkat idézek és idéztetek, hiszen a kötet tényfeltárások és vallomások gyűjteménye. Teszem mindezt a jobbítás érdekében, nem elmérgesíteni akarok és nem ellentéteket szítani. A könyörtelen valóság ismeretében gondolkodjunk és lehetőségeinken belül változzunk, változtassunk. Hogy tudjunk kezelni konfliktusokat. Hogy tartsuk be az evidenciákat. Hogy béke, legalább viszonylagos béke legyen. (Kaiser László)
A szerző további művei
15%
Egyéniségek és filmművészet
Kaiser László
1 190 Ft
A művészetben, így a filmművészetben is a nagy alkotó általában súlyos egyéniség. Fordítva persze nem igaz, egy komoly személyiség miért lenne feltétlenül jelentős művész. A hét portréban hét olyan magyar és külföldi filmesnek – Greta Garbo, Marilyn ...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák