Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Egészség és életmód > Önismeret

Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!

Rachel Hollis

Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!

Kiadó: Partvonal Könyvkiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 285 

ISBN: 9786155783524 

15%
3 699 Ft helyett
3 144 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Rachel sikeresen ötvözi az ihletadó életviteli tanácsadó és a legjobb (és legviccesebb) barátnő hangját. A megbotránkoztatóan őszinte és humorosan józan könyve igazi ajándék azoknak a nőknek, akik szeretnének kiteljesedni és bátran vállalt, hiteles életet élni.
Megan Tamte, az Evereve alapítója és társelnöke

Azt hiszed, hogy mindenki másnak bejött az élet, csak Te vagy reménytelen eset? Ha igen, Rachel Hollis azt üzeni neked: ez óriási hazugság.

Az Inc. Magazine által "a harminc legjobb harminc év alatti vállalkozó" közé sorolt Rachel arra használja fertőző energikusságát, hogy feltüzelje a nőket: vegyék át életük irányítását, és félelem nélkül merüljenek bele legfőbb szenvedélyükbe. A fájdalmas őszinteséggel és rengeteg humorral tálalt gyakorlati stratégiákat Rachel a saját élettapasztalataiból gyűjtötte össze. A szórakoztató és bátorító érvelés mögött egy hús-vér nő rejtőzik, aki legújabb könyvében feltárja azt a húsz hazugságot és tévhitet, amely visszatartja a nőket attól, hogy örömteli és eredményes életet éljenek.
A könyv segítségével az újdonsült anyukáktól kezdve a profi üzletasszonyokig mindenki esélyt kap, hogy kilépjen a hagyományos keretekből, újragondolja az életét, és végre magabiztos nővé váljon az élete minden területén.

Szerző: Rachel Hollis

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák