Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Gasztronómia > Italok, koktélok

Whiskyvilág

Whiskyvilág

A legjobb lepárlók rejtett titkai

Kiadó: Park Könyvkiadó

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 352 

ISBN: 9789633554289 

15%
7 900 Ft helyett
6 715 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

"Skócia vezető whiskyszakértője" - írta a Whiskyvilág című könyv szerzőjéről a The Times. Charles Maclean 1981 óta foglalkozik skót whiskyvel, ez idő alatt több mint egy tucat könyvet írt a témában, melyek közül több nemzetközi díjat nyert és jó néhányat számos nyelvre lefordítottak. A Whiskyvilág 2009-ben jelent meg először, magyarul már a közelmúltban felújított, frissített változat kerül a boltokba.


A könyv több mint 650 maláta-, gabonawhiskyt és blendet mutat be részletesen, kóstolási jegyzetekkel.

A legjobb lepárlókat meglátogatva bepillanthatunk a whiskykészítés rejtelmeibe.

Whiskytúrákat teszünk a legfontosabb whiskyvidékekre: Írország, Islay (Skócia), Japán, Kentucky (USA), Speyside (Skócia)

Whisky - az ital, amely alvás közben fejlődik. Fedezzük fel csodás mélységeit, elképesztő változatosságát és összetettségét! Kóstoljuk meg a nagy klasszikusokat és az izgalmas, új változatokat a világ legjobb whiskyjeit bemutató, egyedülálló kalauz segítségével! A gyönyörű, színes fotókkal illusztrált kötetet nemcsak a whiskyrajongók fogják élvezni, de azok is, akik csak most ismerkednek "az élet vizével".

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák