Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Művészet > Zene

Jazz portrék II. Újratöltve

Kerekes György

Jazz portrék II. Újratöltve

Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

Kiadó: T.bálint

Kiadás éve: 2014

Oldalszám: 542 

ISBN: 9789638966568 

15%
6 990 Ft helyett
5 941 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.
A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.
Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei.

"Kerekes György barátom Jazzportrék című kitűnő könyvének első kötete méltán gazdagítja könyvtáramat. A második kötet is olyan munka, mely segíti és megerősíti azt a gondolatot és egyben életformát, amit a muzsika jelent számomra."

Binder Károly zeneszerző, zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakának vezetője

"Minőség, igényesség, aprólékosság, esztétikum, és rajongással teli, elfogulatlan hitelesség. Muzsikusnak, hallgatónak és nem utolsósorban a műfajnak felbecsülhetetlen érték e könyv. Köszönjük."

Fekete-Kovács Kornél trombitaművész, a Modern Art Orchestra vezetője

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák