Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Vallás > További könyveink – vallás

Édentől Bábelig

Dér Katalin

Édentől Bábelig

Kiadó: Kairosz

Kiadás éve: 2016

Oldalszám: 344 

ISBN: 9789636628505 

15%
3 300 Ft helyett
2 805 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

"Isten látta, hogy nagyon jó mindaz, amit teremtett" (Ter 1,31). Ha ez így van, miért ölte meg Káin a testvérét, és miért öli ma is az egyik ember a másikat? Miért pusztította el Isten özönvízzel, amit teremtett? Miért épült Bábel tornya, és miért épülnek a mai bábeli tornyok? akkor honnan a bűn, a szenvedés, a halál? Miért hasonlott meg az ember Istennel, a természettel, a másik emberrel, a munkával, önmagával? Hogyan zuhant alá a férfi és a nő kapcsolata arra a tragikus szintre, ahol ma látjuk?
A könyv témája a Szentírás első 11 fejezete, és ma, apokaliptikus világunkban ez - az isteni teremtés és az emberiség őstörténete - különösen időszerű.
A szerző további művei
15%
Próféciák a Messiásról
Dér Katalin
2 890 Ft
Ha az ember meghal, vajon életre kel-e ismét? - kérdezi Jób kimondhatatlan szenvedései közepette. Mindannyiunk kérdése ez. Van-e Szabadító, van-e Messiás, aki megváltja az embert a bűntől és a haláltól? Isten az Ószövetségben sok előrejelzést küldött...
15%
Beavatás - Márk evangéliuma
Dér Katalin, Jorsits Attila
2 890 Ft
Márk evangéliuma beavatás, e szó eredeti, már-már elfeledett értelmében: beavatás Jézus Krisztus földi életének, szolgálatának, halálának és feltámadásának eseményébe, beavatás a misztériumba, élet és halál titkába.

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák